Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο!

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, η κυρία μας μίλησε για την κλιματική αλλαγή και τα προβλήματα που θα συμβούν αν δεν κάνουμε κάτι. Στη συνέχεια, φτιάξαμε κάτι πανό και βγήκαμε στους δρόμους γύρω από το σχολείο και κάναμε μια πορεία διαμαρτυρίας για την κλιματική αλλαγή.

Τα τελευταία χρόνια στον κόσμο, το κλίμα έχει αλλάξει πολύ. Οι πάγοι σε κάποια μέρη λιώνουν και το νερό αυξάνεται , με αποτέλεσμα να γίνονται όλο και περισσότερες πλημμύρες. Οι βροχές μειώνονται και τα δέντρα με τα λουλούδια ξεραίνονται και πεθαίνουν.

Τα περισσότερα δάση έχουν καεί γιατί βάζουμε φωτιές και δεν τα προσέχουμε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ζώα  να πεθαίνουν και να μην υπάρχει οξυγόνο εκεί.

Η κλιματική αλλαγή έχει αυξήσει, επίσης, τυφώνες και καταιγίδες. Το χειμώνα η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή και το καλοκαίρι πολύ υψηλή.

Οι άνθρωποι στη γη πρέπει να μη χρησιμοποιούν πετρέλαιο και να παίρνουν ποδήλατα, τρόλεϊ και πράσινα λεωφορεία. Ακόμα μπορούμε να χρησιμοποιούμε το περπάτημα για τις μετακινήσεις μας. Μπορούμε να περιορίσουμε τη χρήση χαρτιού για να μην κόβουμε πολλά δέντρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε να κάνουμε ανακύκλωση χαρτιών, πλαστικών και άλλων συσκευασιών.

Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *