Ολοκλήρωση εισαγωγικής φάσης etwinning προγράμματος

Μετά από αρκετά μαθήματα, ολοκληρώσαμε τα απαραίτητα εισαγωγικά στάδια στο πρόγραμμα etwinning “Ο @Παπάκης εκπαιδεύει τα Δευτεράκια στη σωστή χρήση του διαδικτύου” που υλοποιείται φέτος με τους μαθητές/-τριες της Β’ τάξης.

Στο μάθημα των Τ.Π.Ε. :

  • Δημιουργήσαμε ζωγραφιές που θα διαγωνιστούν με αυτές των υπόλοιπων συμμετεχόντων σχολείων ώστε να αναδειχθεί το λογότυπο του έργου.
  • Ετοιμάσαμε μία εργασία στην οποία κάθε παιδί παρουσιάζει τον εαυτό του και παράλληλα είδαμε τις αντίστοιχες εργασίες των άλλων σχολείων.
  • Μάθαμε για το netiquette, τους κανόνες σωστής διαδικτυακής συμπεριφοράς και συμμετείχαμε σε συνεργατικές δραστηριότητες με τους μαθητές/-τριες του 96ου ΔΣ Αθηνών.
  • Μάθαμε για το διαδίκτυο και την αξιοποίησή του στην καθημερινότητά μας. Παρόμοια, συμμετείχαμε σε συνεργατικές δραστηριότητες με τους μαθητές/-τριες του 96ου ΔΣ Αθηνών.
  • Πραγματοποιήσαμε τηλεδιασκέψεις μέσω Webex για να γνωρίσουμε τους εταίρους μας.
  • Λάβαμε χριστουγεννιάτικες κάρτες από τα παιδιά του 96ου ΔΣ Αθηνών και εμείς τους τραγουδήσαμε τα μοραΐτικα κάλαντα, τα οποία είχαν μάθει τα παιδιά στο μάθημα της Μουσικής. Τα κάλαντα τα “ανεβάσαμε” και στο twinspace ώστε να τα μοιραστούμε και με τους μαθητές/-τριες του 4ου ΔΣ Ανατολής Ιωαννίνων.
Οι μαθητές/-τριες συμπληρώνουν τις απαντήσεις τους στην εφαρμογή Answergarden

Από το νέο έτος, συνεχίζουμε δημιουργικά και με κέφι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *