Βράβευση στον 13ο Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι»

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Την 1 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο 13ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας με στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 13ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ τάξης και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων της Α΄ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας.

Η βράβευση των μαθητών θα γίνει τμηματικά το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, από τις 9.00 π.μ. έως τις 15.00 μμ και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 μμ στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος Κατεχάκη).

Η βράβευση των μαθητών και μαθητριών  του σχολείου μας που διακρίθηκαν για τη συμμετοχή τους τη σχολική χρονιά 2018-2019, θα γίνει την Κυριακή  6 Οκτωβρίου 2019, στην  Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος Κατεχάκη), ώρα 11.00-13.00

Οι μαθητές και μαθήτριες που βραβεύτηκαν  είναι

 ΚΑΒΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑ           Ε1           

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΛΗ Ε1         

ΠΑΠΑΪ ΝΤΑΦΙΝΑ             Ε2           

ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΝΕΦΕΛΗ         Ε2           

ΑΓΚΟΥΡΙΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ              ΣΤ1         

ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                ΣΤ2         

Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *