Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης στις οικογένειες του Ελαιώνα

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς και τους μαθητές μας που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία και πολλή αγάπη στην πρόταση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας να συνδράμει, όπως και πέρυσι, τις οικογένειες προσφύγων στον Ελαιώνα.
Με αυτή την κίνηση,  ελπίζουμε να κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη μας, αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά του σχολείου μας στην προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν βασικά είδη πρώτης ανάγκης: 1. Συσκευασμένα τρόφιμα: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ρύζι, ρεβύθια, λάδι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, ζάχαρη, αλεύρι, αλάτι, ξύδι, μέλι, μαρμελάδες, δημητριακά, φρυγανιές, χυμοί, κρέμες αραβοσίτου.
2. Είδη βρεφικής και προσωπικής φροντίδας/είδη οικιακής χρήσης: πάνες για μωρά, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, σακούλες απορριμμάτων.

 

Οι σακούλες μεταφέρθηκαν στον Ελαιώνα με τη συνδρομή γονέα της Ε τάξης και εκπαιδευτικών του σχολείου. Παραδόθηκαν και μοιράστηκαν αμέσως στις φιλοξενούμενες οικογένειες.

Ευχαριστούμε την Δέσποινα Ασιατίδου, Συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων Ελαιώνα, για την καλή συνεργασία.

Χαιρόμαστε που όλοι μαζί μπορέσαμε να δώσουμε  ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης!
Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλές Γιορτές με Υγεία και Αγάπη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *