Πλέκουμε για καλό σκοπό!

Αγαπητοί γονείς, αγαπημένα μας παιδιά,
Με αφορμή και τις διακοπές του Πάσχα που έρχονται και το μήνυμα αγάπης και συμπερίληψης που θέλουμε να δώσουμε, σας προτείνουμε την δράση “πλέκουμε για καλό σκοπό”.

Αγαπητά παιδιά, γονείς και κηδεμόνες,

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλοκωφών Καλλιθέας μας προσκαλεί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς να συμμετέχουμε στην παγκόσμια καμπάνια ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση.

Με ποιον τρόπο; Απλά, πλέκοντας!

Ατομικά ή ομαδικά, επιλέγουμε ένα απλό μοτίβο και δημιουργούμε με μαλλί (ή άλλο υλικό της αρεσκείας μας) ένα ή και περισσότερα τετράγωνα κομμάτια (διαστάσεων 20 επί 20 εκατοστά). Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε βελόνες, βελονάκι κλπ.

Με όλα τα πλεχτά κομμάτια που θα συγκεντρωθούν, θα δημιουργηθεί τον Ιούνιο μια μοναδική απτική σύνθεση που θα αναρτηθεί και θα κοσμήσει τον δημόσιο χώρο, την οποία θα μπορέσουμε να επισκεφθούμε. Παράλληλα με τη σύνθεση θα αναρτηθούν και οι επωνυμίες των σχολείων και οργανισμών που θα συμμετέχουν.

Με αυτό τον τρόπο συμβολίζεται η συνύπαρξη και η συμμετοχή όλων των ανθρώπων μέσα από μια διασκεδαστική δραστηριότητα προς έναν κοινό σκοπό.

Πιάστε τις βελόνες σας και ξεκινήστε να πλέκετε!

Όλα τα πλεχτά κομμάτια θα τα συγκεντρώσουμε στο σχολείο μας μέχρι τις 12 Μαΐου, κατά τις πρωινές ώρες, 9:00 – 13:00 μ.μ. (εκτός από τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα).

Σύλλογος Διδασκόντων 70ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *