Ανακοίνωση ν.2

Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα παιδιά

Άλλη μια εβδομάδα στο σπίτι και χαίρομαι να μαθαίνω ότι είστε υγιείς, δημιουργικοί και ήρεμοι. Όπως φαίνεται η παραμονή μας στο σπίτι θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που μακάρι να αποτελέσει, συγχρόνως, μια ευκαιρία για να «ξαναβρεθούμε» με τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, να γίνουμε πιο ανθρώπινοι και τρυφεροί στις δυσκολίες των αγαπημένων μας. ή και του εαυτού μας.

Στα πρακτικά ζητήματα που αφορούν τη ροή των μαθημάτων, σας ενημερώνω ότι έχει ανέβει νέο υλικό στην ιστοσελίδα που αφορά τη Γ τάξη (3ο μέρος), τα Γαλλικά και τα Αγγλικά (Α,Β.Γ.Ε τάξεις).

Αντιμετωπίζουμε μεγάλη δυσκολία, λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος, να δημιουργήσουμε ηλεκτρονικές τάξεις. Πληροφορούμαι από τα μέιλ σας ότι παρόμοια δυσκολία αντιμετωπίζετε και εσείς για να γράψετε το παιδί σας στο ΠΣΔ. Μην ανησυχείτε, τις τάξεις που δημιουργούμε τις αφήνουμε «ανοικτές».

Μέχρι στιγμής είναι αρκετοί οι εκπαιδευτικοί του σχολείου που τα έχουν καταφέρει. Και συνεχίζουμε περιμένοντας και εμείς περισσότερες και πιο συγκεκριμένες οδηγίες από τους προϊσταμένους μας.

Καλή συνέχεια! Αλληλεγγύη και τρυφερότητα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *